Visumzorgen
Door: Astrid
Blijf op de hoogte en volg Astrid
08 Juni 2011 | Nederland, Hendrik-Ido-Ambacht
Albertine (van EF) zei in ieder geval dat ik heel veel geluk heb dat ik al een gastgezin heb, omdat ze in Australië momenteel erg veel moeite hebben met het vinden van genoeg gastgezinnen, vooral vanwege de recentelijke natuurrampen in Queensland. Ondanks dat moeten er toch een stuk of 110 jongeren geplaatst worden in Australië, dus ik hoop maar dat dat gaat lukken op tijd. Ik ben in ieder geval heel blij dat ik dat niet hoef te regelen en dat ik al veilig een gastgezin heb!
11 Juni 2011 - 10:11
Nikki:
Leuk om te lezen hoor! Nou ja, leuk niet echt natuurlijk, ik hoop dat je op tijd een visum ontvangt! ;-) Ik zet je blog bij mijn favorieten en zal hem zeker gaan volgen.
Xx Nikki -
27 Juni 2011 - 15:19
Martijn V.B.:
Yo bijna ex-voorzitster,
vond een gezellig jaartje met jou er bij :), jammer dat je weg ga en veel succes met je alcohol verbod :)
dikke knuf van de gene die je op wilt volgen -
30 Juni 2011 - 17:57
Hey Astrid!
Ik wens je echt heel erg veel plezier komend jaar. Ik zal je volgen tot ik vertrek naar NZ! En als ik daar ben natuurlijk nog, maar een stukje minder denk ik, haha! Een hele goede reis en heel veel plezier op het camp. Ook heel veel succes van mijn ouders! Veel plezier, geniet er van en heeeeel vel succes. (oké, ongeveer 10x hetzelfde, haha)
Liefs, Amber -
30 Juni 2011 - 17:58
Oh, en ook nog de groetjes van mijn ouders en mij aan jouw ouders! Ze zitten in hetzelfde schuitje, hahaha! Misschien hebben ze nog wat aan elkaar!