G'day Australia!
Door: Astrid
Blijf op de hoogte en volg Astrid
03 Juli 2011 | Australië, Sydney
De vluchten zijn allemaal prima gegaan, ik had alleen hier en daar een beetje last van hoogteziekte.. Gelukkig hadden ze wel heul veul in-flight entertainment dus ik heb me prima vermaakt. Ik heb totaal niet het idee dat ik er net 26 uur reizen op heb zitten. Ik heb overigens ook niet het idee dat het tien over half zeven 's ochtends is, maar goed.
Nu ga ik even stoppen, want ik denk dat ze er zo wel aan zullen komen, en dat kunnen we de gevaren van het aan de linkerkant van de weg rijden gaan trotseren!
xx
02 Juli 2011 - 23:28
Danielle:
Hoi Astrid,
echt super dat je een goede reis hebt gehad en veilig bent aangekomen :)
Het is wel een raar idee hoor, nu je echt weg bent...Maar anyways, heul veul plezier en ik zie je over 363 dagen (nee, dit heb ik niet geteld, maar dat zie ik staan bij jouw reisstatus :P)
TTYS!
xoxo -
03 Juli 2011 - 19:17
Miriam:
Heeee Astrid!
Gelukkig, veilig aangekomen. In-flight entertainment hè, als in... dansende Aboriginals? Zoals Danielle al zei, het is een heel raar idee, dat je aan de andere kant van de wereld zit. Heb je nog last van je jetlag?
Veel liefs, Miriam -
04 Juli 2011 - 11:20
Nuschka:
AAAASTRID! Die foto is echt superleuk, voor het Opera House. Hoop dat je niet teveel last hebt van je jetlag, hoe was Singapore trouwens? :P Toch weer een land waarvan je kunt zeggen, daar ben ik geweest. Ook al heb je er niks van gezien haha
xxx